Koronavirus Covid-19

Vážení rodiče, vážené vedení školy, vážení pedagogové,

 

V tuto chvíli nejsme schopni vyřizovat požadavky telefonicky, na emaily reagujeme se zpožděním až 5 dnů. Omlouváme se.

Všechny požadavky evidujeme a budeme řešit v následujícím plánu, k jednání se školou přidáme i Vaše žádosti o zrušení zájezdu.

 

Postupně se budeme spojovat se školami a budeme se snažit domluvit DLE AKTUÁLNÍ situace na přesunu zájezdu na PODZIM, POKUD NEBUDE MOŽNÝ ODJEZD NA JAŘE (tedy situace bude taková, že MZV vydá zákaz cestovat, nyní platí nouzový stav a zákaz cestování do vybraných zemí do 11. 4. 2020, platí pro tyto země):

Zájezdy řešíme v tomto plánu (cca 14 dnů před odjezdem):

Odjezdy v březnu - do konce března

Odjezdy v dubnu - 1. - 15. 4. 2020

Odjezdy v první polovině května - 16. - 30. 4. 2020

Odjezdy ve druhé polovině května - 1. - 15. 5. 2020

Odjezdy v červnu - 16. - 30. 5. 2020

 

Nikdo z nás neví, jak se situace bude vyvíjet. Máme smlouvy s dodavateli. Zájezdy jsme připravovali 6 měsíců a tak nejsme schopni vše řešit během několika dnů a také neumíme předvídat situaci. Je to pro nás práce od začátku. Mimořádná situace nastala v době, kdy jsme vše zajistili a byli jsme připraveni zájezdy odjet a poslat už jen pokyny k odjezdu. Máme uhrazené zálohy nebo plné ceny za ubytování, dopravu, vstupy apod. Prosíme o součinnost, rádi bychom vyšli vstříc všem, ale zároveň Vás prosíme o porozumění. Není to běžná situace pro nikoho v naší zemi.

Doplatky za zájezdy, prosím, úhraďte dle plánu, aby byl dodržen smluvní vztah (aktualizace k 22.3.2020 - doplatky, prosím, nehraďte, uvidíme dle situace). Pokud chcete zájezd zrušit nyní předčasně, je nutné přijmout STORNO PODMÍNKY A STORNOPOPLATKY, které jste přijali v přihlášce: 

https://1url.cz/XzQBR

 

Velmi děkujeme všem, kteří měli nyní v březnu odjet a přesunuli zájezd na nový termín i za cenu, že některé děti vymění novými, pokud již budou mimo školu.

 

NYNÍ MÁTE tyto MOŽNOSTI:

- zruší zákazník a uhradí storno poplatek

- počkáte, jak se situace bude vyvíjet, zda zruší cestovní kancelář podle zákona a vrátí peníze těm, co nezrušili

- změnu termínu na podzimní termíny (zpravidla říjen - prosinec dle volné kapacity cestovní kanceláře)  nabízíme zdarma za těchto podmínek: 

- další storno zájezdu ve výši 100% (pokud by zákazník chtěl zrušit na podzim, přišel by o 100% ceny zájezdu, zkrátka nelze již odstupňovat storno poplatky dle aktuálních podmínek)

- změna účastníka ZDARMA (pokud by někdo potřeboval odstoupit, může za sebe poslat náhradníka)

Jedná se o mimořádný vstřícný krok ze strany cestovní kanceláře, jde nám o zdraví a pohodu všech našich cestovatelů.

 

Přemýšlejte, prosím, o možném náhradním termínu (raději více termínů) v podzimním období, pokud by odjezd nebyl možný na jaře. Dle volné kapacity se Vám budeme snažit vyhovět. Informace je pro školy.

Děkujeme za pochopení. Věříme, že brzy bude lepší doba pro nás všechny!

- Zde informace z MMR, kterými se řídí činnost cestovních kanceláří a čekáme o pomoc ze strany MMR, které nám přislíbilo kompenzace z Evropských fondů. 

- O peníze nepřijdete, pokud o ně budete mít podle zákona nárok. Nabízíme změnu termínu na podzim zdarma.

- Prosíme o slušnost a útoky, že jsme nestabilní cestovní kancelář odmítáme, každý smluvní vztah je o dvou stranách. Klient je chráněn maximálně, pokud dodrží smluvní podmínky. Podívejte, prosím, na pojistku pro případ úpadku a certifikát o úhradě prostředků do garančího fondu Ministerstva pro místní rozvoj a na reference  zde:

https://www.ckvyukajinak.eu/dokumenty/pojisteni-ck/

 

https://www.ckvyukajinak.eu/reference/

 

Na trhu jsme 10 let, zkušenosti v cestovním ruchu máme 20 let. Pravidelně platíme daně, povinnosti plníme.